Indische frikandel
Geplaatst: 19-10-2014 19:14
Ingrediënten:
1 pond rundergehakt
1 pond niet geschilde aardappels
1 ei
zout
peper
nootmuskaat
knoflookpoeder
Bereidingswijze:
Kook de aardappels met de schil gaar, haal daarna de schil eraf. Kruid het gehakt met zout, peper, nootmuskaat en knoflookpoeder op eigen smaak.
Meng het gehakt, de aardappels en 1 ei door elkaar tot het 1 gladde massa is. Zet het een uurtje in de koelkast.
Maak er allemaal kleine gehaktballetjes van en bak het in hete olie in een pan.
Je kunt het warm eten maar het hoort koud met rijst en groente.
1 pond rundergehakt
1 pond niet geschilde aardappels
1 ei
zout
peper
nootmuskaat
knoflookpoeder
Bereidingswijze:
Kook de aardappels met de schil gaar, haal daarna de schil eraf. Kruid het gehakt met zout, peper, nootmuskaat en knoflookpoeder op eigen smaak.
Meng het gehakt, de aardappels en 1 ei door elkaar tot het 1 gladde massa is. Zet het een uurtje in de koelkast.
Maak er allemaal kleine gehaktballetjes van en bak het in hete olie in een pan.
Je kunt het warm eten maar het hoort koud met rijst en groente.